Placari cu aur * Gold Plating * Art Gilding SRL Brasov

Despre noi

Suntem o firma romaneasca ce oferim prin intermediul aparaturii electronice ce incorporeaza tehnologie moderna si substante ecologice (fara cianuri), in domeniul placarii suprafetelor prin contact indirect, servicii profesionale de placat cu metale pretioase.

Utilizam cele mai pure metale, care au in timp rezistenta foarte mare la uzura, nu corodeaza prin natura sa si nu se exfoliaza.

Oferim Certificat de Calitate si Certificat de Garantie pentru orice lucrare efectuata, eliberand in acelas timp Certificat de Autenticitate al metalului pretios utilizat. Acordam garantie, in functie de gradul de solicitare al obiectului placat, pentru rezistenta stratului de metal depus.

Se pot executa lucrari de placari cu aur de 14/18/24K, argint, cupru, nichel, crom, etc pe suprafata diferitelor obiecte, cum ar fi:


* obiecte de arta si cult (icoane, potire, cruci metalice, sfesnice lumanari, metaloplastie, tipsii, monezi ),

* auto (jenti, embleme, grile, ceasuri bord, manere portiere, tuning auto),

* casnice decorative (chiuvete, baterii apa, tacamuri, diverse ornamente, veioze, computere, carcase telefoane mobile, platouri servire ),

* bijuterii fantezii, accesorii la articole de marochinarie, mobilier (manere, aplicatii, accesorii),

* amenajari si decoratiuni interioare de exceptie (baterii de apa, balustrade, calorifere, rame de tablouri, statuete), antichitati, obiecte promotionale (tabachere, brichete, pixuri, etc.),

* aparatura si componente electronice (audio, video, conectori, etc), multe altele.


Clientul este consiliat corespunzator de catre un personal cu un inalt grad de profesionalism, oferiindu-se solutia optima perfect adaptata nevoilor sale.

Putem placa obiecte de orice marime sau numai o parte delimitata a lor, fara sa fie nevoie sa le demontam, fara ca materialele invecinate (lemn, plastic, sticla, ceramica, vopsea, etc.) sa fie afectate in vreun fel.

^SUS^